Ask - brændsel

Asketræ er den mest populære træsort til pejse og brændeovne i Danmark. Ask hører til de hårde værdifulde træsorter, der brænder jævnt og holder varmen i lang tid. Derudover har asketræ et lavt indhold af harpiks, hvilket minimerer flyvende gnister og gløder og gør den til ideelt brænde for pejse med glaslåge og åbne ildsteder. Du vælger selv mellem længder, tørret eller frisk asketræ.

Længder (+/- 3 cm):

  • 25 cm
  • 30 cm
  • 50 cm

Klik her (hyperlink – (rådgivning/produktguide) ”produkt”/anvendelse) for yderligere informationer omkring asketræ som brænde.

Brændværdi

Træprodukters brændværdi bestemmes af indholdet af restfugt i træet. Vores tørrede askebrænde har en restfugtighed på mindre end 20%. Ligesom bøge- og egetræ kendetegnes ask ved en meget høj brændværdi. Den gennemsnitlige brændeværdi ligger på omkring 2.000 KWh/rm

Kvalitetsstempel

Vi arbejder i henhold til de kvalitetskriterier som er opstillet af den tyske brændehandel og brændeproduktion.

Følgende kvalitetskriterier foreligger fra det tyske forbund:

Brændsel skal uafhængig af træsorten og tørhedsgraden:

- være tørt og rent

- være fri for skadedyr, ikke definerbare belægninger eller misfarvninger

- som rent træ, skal træblandingen være på mindre end 10%

- have en neutral lugt

- svare til mængden og kvaliteten som beskrevet (f.eks. på regningen eller tilbuddet)

- svare til mængden og kvaliteten som beskrevet (f.eks. på regningen eller tilbuddet)

Spørgsmål og bestilling

Vi leverer vores friske asketræ med en minimumsmængde på 60 kubikmeter, og vores tørrede asketræ med en minimumsmængde på 80 kubikmeter.

Hvis der ønskes mindre pakker eller paller, er du velkommen til at kontakte os. Vores fabrik Timber MacPom leverer også brændsel i kartonindpakninger, løgsække og bæretasker, som gør det nemmere ved videresalg.

Vi vil med glæde informere dig om vores pålidelige levering og uovertrufne kvalitet. Vi besvarer gerne dine spørgsmål, og tager imod din bestilling på telefon 36 94 41 38. Du kan også kontakte os gennem formularen.

LeveringsadresseJeg har læst privatlivspolitikken. Jeg giver hermed samtykke til og accepterer at mine persondata bliver indsamlet og gemt. En overgang til tredjemand finder ikke sted.

Bemærk: Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via e-mail til info@bruening-gruppe.de.

* Skal udfyldes