Træflis

Mange muligheder

Anvendelsesmulighederne for savværksflis er alsidige. Hvad enten flisen skal bruges på bede, som erstatning for barkflis, underlag til udendørs arrangementer, faldbeskyttelse på legepladser eller til videreforarbejdning i trævareindustrien - så har vi de rigtige materialer. 

Vores savværksflis har mange gode egenskaber bl.a.:
- god permeabilitet
- elasticitet
- lavt støvindhold
- lang holdbarhed

Knusnings-/sorteringsgrad:
- 05-30mm
- 05-50mm

Klik her(hyperlink – (rådgivning/produktguide) ”produkt”/anvendelse) for yderligere informationer omkring anvendelsesmulighederne af flis.

Hvis du skulle have spørgsmål er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne imod dine ønsker og er altid åbne for nye træprodukter.

Træflis til bedafdækning

Træflis kan anvendes som økologisk alternativ til barkflis. Den er ganske velegnet som bedafdækning i haven og på offentlige områder og grønne arealer.

Træflisen modvirker jorderosion, holder en jævnligt temperatur i bedet og hæmmer ukrudt, hvilket øger planternes vækst og mindsker arbejdsbyrden. Vi anbefaler en tykkelse af flis mellem 5 og 10 cm.

Træflis som faldunderlag

Vi tilbyder træflis specielt udviklet til legepladser i forskellige farver, størrelser og med certificering. Træflisen er fremstillet i henhold til DIN EN 1177:2008 og DIN EN 1176-1:2008, TÜV certificering.

Farver: okker, terrakotta, rød, brun, sort, grøn eller blå
Størrelse: 5-30 mm og 5-50 mm

En beskyttende faldunderlag bør have en højde på 60cm.

Træflis som underlag for udendørs arrangementer

Træflis har en isolerende effekt og forebygger dannelse vandpytter. Derfor er træflis velegnet som underlag til f.eks. udendørs arrangementer i den koldere årstid, festivaler og byggepladser.

Træflis - underlag til ridebaner

Træflis kan med fordel bruges i ridehaller eller på undendørs ridebaner. Grundet dens gode afdæmpende og skridsikkrende  egenskaber skåner materialet hestens led og ledbånd og forbedrer stabiliteten og styrken.

På grund af dens grove struktur modvirker træflisen dannesle af vandpytter og gør det uafhængig af vejrforholdene til et sikkert underlag.

Samtidlig hjælper et godt lag af træflis også mod ukrudt og skaber dermed et pænt visuelt indtryk. 

Træflis til træ- og papirindustrien

Vores savværksflis bruges som råmateriale til træ- og papirindustrien for bl.a. fremstillingen af spånplader, isolerende træfiberplader, papir, pap og emballage.

Træflis til dekoration

Vi tilbyder træflis til dekoration af høj kvalitet i forskellige farver. Flisen til dekoration er et blandingsprodukt af forskellige slags nåletræer (douglasgran, fyr, lærk og gran) og består af op til 85% kernetræ. Dette medfører en længere holdbarhed.

Farver: okker, terrakotta, rød, brun, sort, grønt og blå
Størrelse: 10-35 mm.
Anvendelse: f.eks. have, indkørsel, terrasse og legepladser.

Spørgsmål og bestilling

Uanset hvad du skal bruge træflis til, vil et samarbejde med vores partnere sikre, at vi kan skaffe et passende produkt til dig. Minimumsmængden ligger på 20 kubikmeter. Kontakt os gerne for at få et individuelt tilbud. Du kan komme i kontakt med os på 04293 78 94 200, eller gennem vores formular.

LeveringsadresseJeg har læst privatlivspolitikken. Jeg giver hermed samtykke til og accepterer at mine persondata bliver indsamlet og gemt. En overgang til tredjemand finder ikke sted.

Bemærk: Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via e-mail til info@bruening-gruppe.de.

* Skal udfyldes