Fyrrebarkflis

Barkflis fremstilet af fyrretræsbark er velegnet til havebede og kendetegnes ved en særlig god holdbarhed og kvalitet. Afhængig af knusnings- eller sorteringsgraden kan barkflisen bruges til afdækning af større offentlige arealer og grønne områder såsom mindre bede.

Som alternativ til rent barkflis fra fyrretræer leverer vi derudover også blandings barkflis fra gran- og fyrretræer.

Vores fyrbarkflis fås i flere knusnings- eller sorteringsgrad alt efter behov og anvendelsesområde.

Knusnings-/sorteringsgrad:
- 00-20mm
  10-20mm
- 00-40mm
  10-40mm
- 00-60mm
  10-60mm
  20-60mm
- 20-80mm
  40-80mm 

Klik her (hyperlink – (rådgivning/produktguide) ”produkt”/anvendelse) for yderligere informationer omkring fyrrebarkflis.

Hvis du skulle have spørgsmål er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne imod dine ønsker og er altid åbne for nye træprodukter.

Egenskaber

Fyrbark har et højt indhold af harpiks, hvilket gør det mere vejrfast. Barkens lave kvælstofindhold plus dens syre gør den til et ideelt redskab for økologisk ukrudtsbekæmpelse.

Fordele

Fyrbark holder på jordens fugt og gennem dens langsomme nedbrydningsproces øges den biologiske aktivitet i jorden, der forsyner planterne med vigtige næringsstoffer. Disse egenskaber plus dens flotte rødbrune farve gør den til et praktisk og dekorativt redskab i haven og andre grønne arealer.

Rigtig anvendelse

Barkflis fra fyrretræ kan anvendes på alle typer af jord året rundt. Flislagets tykkelse afhænger af træsorten, stykkernes størrelse og anvendelsesområdet. Som tommelfingerregel skal laget være mellem 5-7 cm.

Generelt gælder: Jo mere robust planten er, jo mere barkflis kan der lægges på.

Før barkflisen anvendes skal jorden løsnes og eventuelt ukrudt skal fjernes. Barken må kun anvendes på overfladen og ikke i selve jorden. Efter 3 til 4 år bør barkflisen suppleres af et ny lag, for at opretholde effekten.

Anvendelse: f.eks. rundt om nåletræer, rododendron, azalea, blåbær, erika planter og andre træsorter, der har brug for surbundsjord.

Spørgsmål og bestilling

Er du interesseret i vores fyrbark? Så ring til os! Du kan komme i kontakt med os på 36 94 41 38, eller gennem vores formular.

Minimumsmængden ved læs fyrbark er 20 kubikmeter, og i sække 16 paller. Men vi er dog altid villig til at give et individuelt tilbud. 

LeveringsadresseJeg har læst privatlivspolitikken. Jeg giver hermed samtykke til og accepterer at mine persondata bliver indsamlet og gemt. En overgang til tredjemand finder ikke sted.

Bemærk: Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via e-mail til info@bruening-gruppe.de.

* Skal udfyldes