Pinjebark – Pyntebark

Pinjebark er en dekorativ løsning, der kan bruges i alle slags bede. Pinjebarken kommer fra vores leverandører i Syd- og Vesteuropa, hvilke vi har haft et tæt samarbejde i mange år. På denne måde kan vi garantere en vedvarende god kvalitet. Grundet dens geografiske oprindelse er pinjebarken vores premium produkt, der kombinerer alle de gode egenskaber med en yderst dekorativ udseende.

Anvendelse: På bede med stauder, under træer, buske eller i plantekasser på messer og udestuer såsom stier af barkflis.

Størrelse:
- 00-08mm
- 07-15mm
- 15-25mm
- 25-45mm
- 40-60mm

Klik her for yderligere informationer omkring pinjebarkflis.

Egenskaber

Pinjebarken/pyntebarkens ensartede struktur gør at luften lettere kan strømme igennem barkflislaget og at den langsommere nedbrydes end tilsvarende barkfliser. Dermed opretholdes det dekorative udseende i længere tid og arbejdsbyrden mindskes.

Ligesom andre barkfliser øger også pyntebarken planternes vækst, da den holder på jordens vandbalance og forsyner jorden med vigtige næringsstoffer. Grundet dens specielle struktur er den særlig egnet til indendørs anvendelse.

Spørgsmål og kontakt

Er du interesseret i vores pinjebark? Kontakt os på 36 94 41 38, eller udfyld formularen! Vi kan også hjælpe med specielle forespørgsler.

Vores pinjebark kan fås i løse mål med 20 kubikmeter, eller i 70 liters sækkes, hvor minimumsmængden er 16 paller. 

LeveringsadresseJeg har læst privatlivspolitikken. Jeg giver hermed samtykke til og accepterer at mine persondata bliver indsamlet og gemt. En overgang til tredjemand finder ikke sted.

Bemærk: Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via e-mail til info@bruening-gruppe.de.

* Skal udfyldes