Savværksrester

Til videre forarbejdning

Vi leverer også savværksrester i form af trærester, savværksflis, spåner og savsmuld til trævareindustrien og pelletering. 

Savværksflis

Anvendelsesmulighederne for savværksflis er alsidige. Hvad enten flisen skal bruges på bede, som erstatning for barkflis, underlag til udendørs arrangementer, faldbeskyttelse på legepladser eller til videreforarbejdning i trævareindustrien - så har vi de rigtige materialer. 

Vores savværksflis har mange gode egenskaber bl.a.:
- god permeabilitet
- elasticitet
- lavt støvindhold.
- lang holdbarhed

Du kan finde en oversigt over anvendelsen af træflis her.

Nedskæringer

Nedskæringer er trærester, der opstår ved produktion af træprodukter på savværker. Afhængig af produktionen vil størrelserne variere og opnå en lænden på omkring 35cm. Nedskæringer egner sig til produktion af spånplader, OSB- eller MDF plader, og kan også presses til brændsel.

Savsmuld

Savsmuld er et restprodukt fra f.eks. savværker, der lige som nedskæringer kan bruges til produktionen af spånplader, træpiller eller i forbindelse med træbeton.

Desuden kan savsmuld bruges som strøelse i stalde samt som varme i form af briketter.

Fræsespåner

Fræsespåner er aflange træfibre som opstår ved en cylindrisk fræsning af træstammer.

De anvendes hovedsageligt til opvarmning af varmekraftværker, i papirindustrien, eller danner grundbasen for spånpladefremstilling.

Spørgsmål og bestilling

Du kan nu drage fordel af vores mange kontakter til savværker her i Tyskland, og dermed profitere af vores pålidelige og hurtige leveringer. Vi vil med glæde besvare ethvert spørgsmål du måtte have på telefon 36 94 41 38, eller gennem vores formular.

LeveringsadresseJeg har læst privatlivspolitikken. Jeg giver hermed samtykke til og accepterer at mine persondata bliver indsamlet og gemt. En overgang til tredjemand finder ikke sted.

Bemærk: Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via e-mail til info@bruening-gruppe.de.

* Skal udfyldes