Strøelsesprodukter til heste, køer, fjerkræ, grise og mink

Ideelt for stalde

Vi har et bredt udvalg af strøelsesprodukter, der alle tjener et fælles formål, at forbedre dyrevelfærden i stalden. Vores strøelse er ubehandlede naturprodukter, som leveres inden for et par dage.

På baggrund af vores mange samarbejdspartner, korte transportveje og vores interne logistik er forsyningen hurtigt og ukompliceret. 

Egenskaber

Vores strøelse er næsten udelukkende fremstillet at nåletræ, og er et rent naturprodukt. Hos os får du savspåner og savsmuld som er rent og uden kemiske behandlinger. Dermed er det perfekt som underlag i dyrestalde.

Strøelsesprodukter giver et let elastisk underlag, som er særdeles skånsomt mod dyrenes led, samtidig med det giver en varmende effekt. Ved at give f.eks. køerne en bedre liggekomfort, kan mælkeproduktionen øges.

Med det korrekte strøelsesprodukt, øges renligheden også i stalden. Det er med til at forhindre støvdannelser, så der skal bruges mindre tid på rengøring.

Anvendelse

Strøelsesprodukter til kostalden kan fås i to forskellige variationer. Det fine premium-strøelse er gennemtestet og egner sig især til højere bokse.

I de mindre bokse kan der bruges en lidt større strøelse, som ikke er helt så gennemtestet, og det kan dermed indeholde høvlspåner.

Som strøelse til heste- eller fjerkræstalde anbefales det at bruge den lidt grovere strøelse, som vi også tilbyder i en lidt finere udgave eller gennemtestet.

Spørgsmål og bestilling

Vores strøelsesprodukter kommer færdigpakket i henhold til ønske, eller som løsvare. Det er muligt at foretage bestillinger på 70 kubikmeter. Du kan evt. dele købet med dine naboer, for vores logistik er det ikke noget problem. Du kan henvende dig direkte til os på 36 94 41 38 - vi har hvad du skal bruge. 

LeveringsadresseJeg har læst privatlivspolitikken. Jeg giver hermed samtykke til og accepterer at mine persondata bliver indsamlet og gemt. En overgang til tredjemand finder ikke sted.

Bemærk: Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via e-mail til info@bruening-gruppe.de.

* Skal udfyldes