Tørret flis

Premium kvalitet for små varmeanlæg op til 1 MW

Vores premium træflis sørger for en problemløs drift. Vi tilpasser træflisen til de specifikke krav af dit varmeanlæg og informerer os om de lokale forhold og leveringsmuligheder.

Du kan vælge mellem ny produceret træ- og savsmuldsflis eller ubehandlet genbrugs træflis.

Egenskaber

Vores tørre og rene træflis er uden tilsætningsstoffer og grønne komponenter. Grundet et lavt indhold af restfugt på mindre end 25%, opnår træflisen en optimal brændværdi kombineret med reduceret askeaffald.

Da træ er et naturligt råstof, bliver der under forbrændingsprocessen kun frigivet den samme mængde kuldioxid som der optages under træets fotosyntese. Vores træflis er også CO2-neutral.

Størrelse

Hver træflis kræver en bestemt form for træbrændsel. Vi kan tilbyde dig de mest almindelige størrelser på G 30 til G 50. Vi har dog også størrelsen G 100 på sortimentlisten, og leverer den gerne ved forespørgsel. 

Spørgsmål og bestilling

Vi kan tilbyde det rigtige produkt til ethvert træflisvarmeanlæg. Leveringen omfatter omkring 90 kubikmeter, hvilket svarer til et almindeligt læs. Ved forespørgsel kan vi også levere mindre mængder, afhængig af dit behov.

Vi kan også hjælpe med indretningen af dit varmeanlæg, hvis dette ønskes. Tag kontakt til os! Vores kompetente medarbejder Helle Röschard kan kontaktes på telefon 36 94 41 38.

LeveringsadresseJeg har læst privatlivspolitikken. Jeg giver hermed samtykke til og accepterer at mine persondata bliver indsamlet og gemt. En overgang til tredjemand finder ikke sted.

Bemærk: Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via e-mail til info@bruening-gruppe.de.

* Skal udfyldes