Transportmiddel

Igennem vores egen flåde af lastbiler samt et stort netværk af speditører, kan vi efterkomme alle krav til transport:

    - Containertog med bagtip
    - Walking floor
    - Skiblaster

Alle transporter bliver varetaget af vores interne logistikafdeling.

Glidende gulv

Vores anhængere med 'Walking Floor', også kaldet glidende gulv, er meget alsidige og egner sig for transport af løs og let gods til større volumen af paller.

Anhængerens gulv består af bevægelige lameller, som uden mellemrum går ind i hinanden. Lamellerne drives hydraulisk, så lasten uden problemer kan flyttes frem og tilbage. Takket være denne innovative teknologi er transport, samt af- og pålæsning både enklere og mere behagelig.

Vores køretøjer med glidende gulv har en kapacitet på op til 95 kubikmeter. Med et bevægeligt dæk kan der af- og pålæsses med en kran eller gummiged. Endvidere betyder det at anhængeren ikke skal vippes, dette gør af- og pålæsning risikofrit i lave bygninger, eller på blød ustabil jord.

Afrulningscontainer

Afrulningscontainere er specielle ladcontainere på ruller som er bygget i henhold til DIN 30722. Takket være denne standardisering er det sikret at containeren kan transporteres på alle gængse køretøjer.

Afhængig af anvendelsen kan volumen af afrulningscontainere variere. En afrulningscontainer er særdeles velegnet for store og tunge laster.

Spørgsmål og kontakt

Kontakt os, og vi vil sammen finde en passende transportløsning for din bulklast transport! Du kan komme i kontakt med os på 04293 78 94 540, eller gennem vores formular. Vi ser frem til at høre fra dig!Jeg har læst privatlivspolitikken. Jeg giver hermed samtykke til og accepterer at mine persondata bliver indsamlet og gemt. En overgang til tredjemand finder ikke sted.

Bemærk: Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via e-mail til info@bruening-gruppe.de.

* Skal udfyldes