Langvarigt Samarbejde Betaler Sig

Bliv vores partner

Vi er altid på udkik efter pålidelige og fleksible samarbejdspartnere som kan hjælpe med at gennemføre vores kørsel. Leveringssikkerhed og en smidig transportafvikling, er nogle af de vigtigste aspekter når det kommer til en fortroligt samarbejde.

Vores kunders tilfredshed er grundlaget for et langvarigt og kontinuerligt samarbejde. Vi har speciel interesse i tilbagevendende ture, som du som speditør kan køre for os. Dette resulterer i en rutinemæssig arbejdsgang, som også medbringer en høj reducering inden for omkostninger og planlægning.

Krav til din spedition og dit køretøj

En stor del af vores transport består af bulklast. For en nem af- og pålæsning skal du ideelt set have et køretøj med et glidende gulv, og en kapacitet på minimum 90 kubikmeter.

Vi forventer at vores samarbejdspartnere udviser en passende adfærd over for vores kunder.

Endvidere er det ønskeligt at der kan medbringes en ren anhænger med træk og regnbestandigt afdækning. Et grønt miljøemblem som er godkendt i henhold til § 53 Genbrugsloven, samt ideelt indehavelse af en affaldsskilt, afrunder vores ønsker til dine tjenester.

Dine fordele i overblik

Du ønsker en samarbejdspartner hvor leveringssikkerhed, fortrolighed og en punktlig betaling har den højeste prioritet? Så er vi den rigtige partner.

Vi er altid opmærksomme på at opnå optimal udbytte af de eksisterende ressourcer, og lægger stor pris på fragtkombinationsmulighederne. Vi er altid glade for at benytte os af tilbagevendende transportmuligheder med eksisterende samarbejdspartnere.

Spørgsmål og kontakt

Du har en bulklast, men ingen speditør som kan køre den for dig? Kontakt os, vi finder frem til en løsning og bringer dine varer fra A til B. Har du spørgsmål vedrørende andre former for godstransport, vil vi med glæde hjælpe, du kan kontakte os på 36 94 41 38.Jeg har læst privatlivspolitikken. Jeg giver hermed samtykke til og accepterer at mine persondata bliver indsamlet og gemt. En overgang til tredjemand finder ikke sted.

Bemærk: Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via e-mail til info@bruening-gruppe.de.

* Skal udfyldes