Lad os Kontrollere dit Køretøj

100% udnyttelse

Hvad der i 2010 begyndte med otte køretøjer, er nu udvidet til et stort forretningsområde under vores logistik. Vi taler her om køretøjer med fast kørsel. Der er dagligt mere end 50 køretøjer på vejene i Tyskland og Europa for Brüning | Gruppen. To-årige kontrakter giver os god leveringssikkerhed for fremtiden.

Siden midten af 2013 har vores køretøjer også været tilgængelige for ekstern fast kørsel. I slående Brüning stil kører de på motorvejene og landevejene.

Krav til fast kørsel

Til vores faste kørsel søger vi efter køretøjer med glidende gulv, og en kapacitet på minimum 90 kubikmeter.

Vi forventer at vores samarbejdspartnere udviser en passende adfærd over for vores kunder.

Endvidere er det ønskeligt at der kan medbringes en ren anhænger med træk og regnbestandigt afdækning. Et grønt miljøemblem som er godkendt i henhold til § 53 Genbrugsloven, samt ideelt indehavelse af en affaldsskilt, afrunder vores ønsker til dine tjenester.

Ideelt set vil dit køretøj have en faxmaskine eller printer installeret. Dette giver mulighed for en enkel og hurtig kontakt med vores logistik, eller det pågældende af- eller pålæsningssted.

Dig og vores fordele

Leveringssikkerhed, fortrolighed og en punktlig betaling har den højeste prioritet for os. For et langsigtet samarbejde er disse punkter altafgørende. Vores fælles mål er at vores kunder er tilfredse, samt en effektiv og pålidelig gennemførelse af turene.

Overlad dit køretøj til os, og du vil spare værdifuld tid. Vores planlæggere vil effektivt have din køretøj i brug fra mandag til fredag, så du ikke skal bruge tid på planlægning. Vores kontrakt vil minimere dine finansielle risiko, og give os den nødvendige sikkerhed for gennemførelse af arbejdet. 

Mere end 50 tilfredse partnere samarbejder med os på nuværende tidspunkt. Er du den næste?

Spørgsmål og kontakt

Vi har gjort dig interesseret i at få et eller flere af dine køretøjer til at køre fast kørsel for os? Det glæder os. Kontakt os da venligst på 04293 78 94 520. Vi vil herefter diskutere kontrakten, samt alle gældende vilkår og betingelser.Jeg har læst privatlivspolitikken. Jeg giver hermed samtykke til og accepterer at mine persondata bliver indsamlet og gemt. En overgang til tredjemand finder ikke sted.

Bemærk: Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via e-mail til info@bruening-gruppe.de.

* Skal udfyldes