Din Bulk Logistik

Hurtigt, punktligt, pålideligt

Med bulk-transport er vi i vores naturlige element. Takket være vores talrige samarbejde med pålidelige speditører i hele Europa, samt vores store flotte køretøjer med bevægeligt gulv, kan du hos os få den komplette pakke med alle ønskelige ydelser - lige fra læsning til lodsning. Skulle du ønske en afrulningscontainer, kan vi også hjælpe.

Pålidelighed, leveringssikkerhed og en smidig transportproces, har første prioritet hos os. Vi vil se frem til at gøre forretninger med dig i fremtiden.

Vores afgørende fordel

Vores mål er en smidig og rentabel gennemførelse af dine transportkrav. Ved at kombinere vores interne logistik og din last, kan vi tilbyde en transportløsning der er både mere effektiv og lønsom, end vores konkurrenter.

Bulklast og mere

Når det kommer til transport af bulklast af enhver slags, er vi eksperter. Vi transporterer dagligt træflis, barkflis, brændsel, savsmuld og meget mere til vores kunder i hele Tyskland og nabolandene. Gennem vores mangeårige erfaring, kan vi her trække på vores store kendskab, hvilket vi beviser dagligt.

Når det kommer til transport af affald, kan vi også være med. Transport af affald som ikke er underlagt tilsyn, i henhold til § 53 Genbrugsloven, står øverst på vores dagsorden.

Spørgsmål og kontakt

Du har en bulklast, men ingen speditør som kan køre den for dig? Kontakt os, vi finder frem til en løsning og bringer dine varer fra A til B. Har du spørgsmål vedrørende andre former for godstransport, vil vi med glæde hjælpe, du kan kontakte os på 36 94 41 38.Jeg har læst privatlivspolitikken. Jeg giver hermed samtykke til og accepterer at mine persondata bliver indsamlet og gemt. En overgang til tredjemand finder ikke sted.

Bemærk: Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via e-mail til info@bruening-gruppe.de.

* Skal udfyldes