Sats på den rigtige Partner

Vi lader ikke dit kraftværk gå ned

Er du en investor som ønsker at bygge et Bio-energi varmekraftværk? Eller leder du efter en pålidelig leverandør til dit eksisterende kraftværk? Så er vi din samarbejdspartner!

I Tyskland og Europa forsyner vi på nuværende tidspunkt mere end 120 kraftværker med delvise forsyninger, og for 11 kraftværker er vi den eneste leverandør af råmaterialer. Grundet vores mangeårige erfaring og kompetencer inden for området af vedvarende energi, er vi en pålidelig partner når det kommer til oprettelsen af et passende brændselskoncept. Om du driver et anlæg med gammelt- eller frist træ, som hjælper vi med planlægningen, og kan tilbyde dig vores "All-round pakke" som din leverandør af råmaterialer.

Vores virksomhed står for bæredygtighed, når det kommer til håndtering af de naturlige ressourcer. Af denne grund leverer vi til termisk anvendelse kun brændsel fra industrien, skovbrug og landskabspleje, som ikke længere kan bruges i produktionen. Vi er altid opdateret med det aktuelle marked, og tænker altid et skridt længere når det kommer til vores planlægning og levering.

Som eksperter inden for de juridiske krav der eksisterer for genanvendelig energi 2009 og 2012, er vi indstillet på, at du som kraftværksejer, skal have de bedste muligheder for at overholde de gældende kvalitetskrav og oprindelseskrav der eksisterer.

Når det kommer til levering af brændsel til produktion, er vi aktive over hele Tyskland, for at sikre, at vi kan levere det nødvendige træ til vores kraftværkskunder. Her adskiller vi os fra andre, idet vi leverer både frisk- og gammelt træ til kraftværker. Vores målsætning er altid at levere den bedst mulige kvalitet, til et rimeligt prisforhold. Se for dig selv!