Biomasseværker

Fokus på bæredygtighed

For kraftvarmeværker og fjernvarmeværker er biomasse en afgørende faktor i nedbringelsen af CO2-udslippet. På værkerne fyres primært med flis og træpiller, der produceres af resttræ fra skovdrift og rester fra savværker.

Med Brüning Group som leverandør af biomasse får du en pålidelig samarbejdspartner. Vi har de nødvendige certificeringer, herunder FSC, PEFC og snart SBP. Vi kan levere flere forskellige varianter af de enkelte biomasseprodukter og har derudover egen logistikafdelingen, der sørger for punktlig levering.

Vores leverandører

For at kunne opfylde biomasseværkernes krav til forskellige flis typer, samarbejder vi med en bred vifte af skovdriftsvirksomheder, have- og landskabsvirksomheder samt offentlige institutioner.

Vores netværk af leverandører breder sig udover hele Europa og vi stiller skarpe krav til kvalitet, bearbejdning og ophav af materialet. Transportvejen bestræbes på at gøres så kort så mulig for at opnå maksimal udnyttelse. Dette sørger vores logistikafdeling for, hvor levering med både containertog, walking floor og skib er mulig.

På vores fakturaer fremgår træets oprindelsessted altid. 

Spørgsmål

Lad os
 overbevise dig om vores kompetencer når det kommer til fuld-forsyning af
Bio-energi varmekraftværker, idet vi også kan oprette en individuel
"All-round pakke" til dit kraftværk. Så kontakt os gerne, vi vil se
frem til at høre fra dig. Du kan kontakte os på 36 94 41 38, eller gennem
vores formular.Jeg har læst privatlivspolitikken. Jeg giver hermed samtykke til og accepterer at mine persondata bliver indsamlet og gemt. En overgang til tredjemand finder ikke sted.

Bemærk: Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via e-mail til info@bruening-gruppe.de.

* Skal udfyldes