Affaldsforbrænding

Miljøvenlig energi fra affald

Affaldsforbrændingsanlæg udvinder energien i affald fra hustande og industri til at producere varme og elektricitet. Dermed udnyttes ressourcen bæredygtigt samt deponering af affaldet nedbringes.

Brüning Group leverer restaffald til forbrændings- og forsyningsanlæg i både Danmark og Tyskland. Som leverandør tilbyder vi en sikker og kontinuerlig leverance af materialet i den aftalte mængde. 

Vores leverandører

Vores netværk af leverandører består af kommunale genbrugscentre, private genbrugsstationer og miljøvirksomheder. Vi arbejder altid på at udbygge vores samarbejde med underleverandører. Kontakt os derfor gerne, hvis du er interesseret i et samarbejde med Brüning Group. 

Spørgsmål

Lær os, og vores forsyningskoncept at kende. Vi kan også levere kommunalt- og virksomhedsaffald til forbrændingsanlæg. Tag kontakt til os! Du er velkommen til at kontakte os på 36 94 41 38 hvis du har nogle spørgsmål, eller du kan udfylde vores formular.Jeg har læst privatlivspolitikken. Jeg giver hermed samtykke til og accepterer at mine persondata bliver indsamlet og gemt. En overgang til tredjemand finder ikke sted.

Bemærk: Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via e-mail til info@bruening-gruppe.de.

* Skal udfyldes