Trævareindustrien

Spånplader, paller og lignende

Foruden skovtrærester, arbejder trævareindustrien også med industrirester og brugt træ når der fremstilles nye produkter. Træets naturlige struktur bliver opløst, og behandles ved hjælp af nye aggregater.

Med henblik på denne udnyttelse, leverer vi råmaterialer til trævareindustrien samt producenter af spånplader og paller, hvis kvalitet er for høj til termisk anvendelse. Uanset om du skal bruge træflis, savspåner eller savsmuld, så går vi hele vejen for at levere det produkt du ønsker.

Vores leverandører

Vi bringer savværker og trævareindustrien sammen. Du kan drage fordel af vores mange kontakter til savværker over hele Tyskland, og fortæl os hvilken kvalitet af råmaterialer du kræver til din produktion.

Også skovtrærester er velegnede til viderebehandling. Vi afvejer med vores skovekspert om træflisen er fri for materialer som nåle og blade, og dermed uden problemer kan genanvendes.

Grundet en stigende mangel på råmaterialer, er gammelt træ i kategori A I interessant som råmateriale til genbrug. Vi får vores gammelt træ fra f.eks. genbrugsvirksomheder, container-udbydere og palle-genbrugsvirksomheder.

Forhindringer? Vi tager os af dem!

Grundet et samarbejde mellem vores interne logistik afdeling, og vores omfattende netværk af leverandører over hele Tyskland, kan i hurtigt og pålideligt levere den ønskede mængde råmaterialer til din produktion.

Forhindringer er vores udfordringer. Vi tager os af problemerne, og løser dem så hurtigt som muligt. Hvad enten det er vejrmæssige- eller trafikale problemer, så finder vi frem til en løsning, så dine materialer kan komme frem.

Vi overholder altid de nyeste lovgivninger, og holder øje med udviklingen på markedet, inkl. nye produkter.

Spørgsmål

Du leder efter en pålidelig leverandør af råmaterialer? Tag kontakt til os! Vi leverer altid den kontraktmæssige garantimængde, og sammen udarbejder vi et passende leveringskoncept som passer til din virksomhed. Du kan komme i kontakt med os på 36 94 41 38, eller skriftligt gennem vores formular.Jeg har læst privatlivspolitikken. Jeg giver hermed samtykke til og accepterer at mine persondata bliver indsamlet og gemt. En overgang til tredjemand finder ikke sted.

Bemærk: Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via e-mail til info@bruening-gruppe.de.

* Skal udfyldes