Markedsføring

og reklame forenet

Som en virksomhed, der opererer i en bred vifte af brancher, var det vigtigt for os at have et bureau, der forstår os og ved, hvad der er vigtigt. Det er endnu bedre at have dette bureau in-house.  Jo mere vi vokser, jo større bliver opgaverne med imagepleje og ekstern kommunikation, som afspejles i hver del af vores virksomhed.

Vores marketingafdeling tager sig af alt vedrørende kommunikation og præsentation af Brüning Group. På grund af sin smidighed er marketingafdelingen også et reklamebureau for eksterne kunder, og skaber dermed endnu et forretningsområde i vores gruppe af virksomheder.

Virksomhedsledelse

Nomen est omen og kun med den rigtige pakke vil effekten på din og vores kunder være professionel. Ens omdømme er  en vigtig faktor i rekruttering og kundeerhvervelse – uanset branche. Vi finder farver og former, yder omfattende rådgivning, sikrer et optimalt førstehåndsindtryk, og skaber kampagner der er perfekt tilpasset til dig, ned til den mindste detalje. 

Fuld service

Fra visitkort til hjemmesider, fra virksomhedsdesign til bilmærkater, fra pressemeddelelser til professionelle fotos og billedvideoer, tilbyder vi en omfattende portefølje. Vores mangeårige partner- og produktionsvirksomheder eller Google-professionelle afrunder vores tjenester.

Sociale medier

En vigtig byggesten til imageopbygning, er medier der er underholdende og udvikler de ønskede effekter på få sekunder. Det er svært at forestille sig reklameverdenen uden Facebook, Instagram eller TikTok. Uanset om der er tale om en hashtag-analyse eller den daglige vedligeholdelse af din konto, så positionerer vi dig bedst muligt på de sociale medier.

Indhold

Det behøver ikke altid at være den komplette pakke, men enhver, der vil annoncere, har brug for indhold i det rigtige format og i den rigtige form. Vi laver tekster, fotos, videoer og grafik for at levere dit budskab efter dine behov, og for at formidle det til den rette målgruppe. Vi integrerer din virksomhedsidentitet og afslutter det hele med en marketingviden og professionalisme.