Fremragende Arbejde

Vi gør dagligt vores bedste

Vi satser på vedvarende energi. Derfor har en bæredygtig handel, en sparsom brug af ressourcer og retssikkerhed når det kommer til miljøspørgsmål stor prioritet hos os i virksomheden. 

Selvfølgelig er et kunde- og medarbejderorienteret arbejdsmiljø lige så vigtigt. Med vores miljø- og virksomhedspolitik viser vi gennemsigtighed over for vores samarbejdspartnere, så de tydeligt kan se hvad vi står for.

Det er en god følelse at man dagligt kan gøre noget for miljøet, samt at være en del af Tysklands energisektor. Faktum er: Vi taler ikke blot om bæredygtighed, vi gennemfører det. 

Dette er også bekræftet af flere uafhængige institutioner, med følgende certifikater og udmærkelser:

Miljøledelsescertifikat i henhold til ISO 14001

ISO 14001 er en internationalt anerkendt standard for miljøledelse. De bestemmer verdensomspændende krav til miljøledelse, og fokuserer på en kontinuerlig forbedringsproces når det kommer til virksomhedernes miljøledelse. Efter en omfattende testkontrol inden for miljøledelse, modtog vi vores certifikat den 5. juni 2013 fra TÜV. Dette certifikat dækker alle virksomhedens områder, og viser at vi er endnu bedre end tidligere til at bruge vores ressourcer. Dette begynder internt på kontoret ved brug af vores arbejdsmaterialer, fortsætter med affaldssortering, strømforbruget og ender med indkøb og salg af råmaterialer til vores kunder. Vores certifikat er gyldigt indtil 2019. Gennem et årligt audit sikrer TÜV sig at vi gennemfører vores forbedringer, procedurer og miljømål, og arbejder på at optimere disse.

(link til miljøledelse - certifikat i henhold til ISO 14001)

FSC-certifikat for Brüning | Euromulch

Forest Stewardship Council kurz FSC® baggrund er at markedsføre sig på en miljømæssig, social og økonomisk forvaltning af verdens skove. Som en uafhængig, non-profit ikke statslig organisation, har FSC® defineret ensartede principper for ansvarlig forvaltning af skove, på global plan.

Her hos Brüning | Euromulch er vi som en servicevirksomhed og forbindelsesled mellem produktionsleddet fra skoven til forbrugeren, indstillet på en ansvarlig og bæredygtig skovdrift. Når vi leverer FSC-certificeret materialer efter kundens ønske, kan materialets oprindelse tydeligt identificeres i hele produktionsleddet.

Vi kan levere certificering i følgende produktgrupper:

  • Rundtømmer
  • Savværksrester
  • Bark
  • Barkflis

FSC-certifikat

PEFC-certifikat

Hos os har en bæredygtig skovforvaltning første prioritet, således at skoven kan udføre sin naturlige funktion ved at beskytte jorden, klimaet og vandet. Sammen med vores eksperter indenfor skovbrug, behandler vi råmaterialerne fra træet forsvarligt, og vi er stolte over at blive anerkendt for vores arbejde med et PEFC-certifikat. "Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes" (PEFC) er et program som anerkender certificeringssystemer for skove, og er gyldigt på internationalt plan.

Med en PEFC-certificering er bæredygtigheden det vigtigste, så de økologiske, økonomiske og sociale aspekter kan arbejde sammen. Deres målsætning er at dokumentere og forbedre en omfattende bæredygtig skovforvaltning. Dermed er det ikke kun træet som et produkt der er i fokus, men derimod hele skovforvaltningen. Dette PEFC-certifikat garanterer kontrol af en uafhængig gennemsigtig organisation.

For dig som firmakunde eller forbruger, betyder dette: Uanset hvor du finder PEFC-certifikatet, kan du være sikker på at det omhandler træ som kommer fra en naturlig bæredygtig skov.

PEFC-certifikat

Uddannelse. Fremragende.

Hvert år starter der i vores virksomhed minimum 3 unge voksne i en uddannelse indenfor den kommercielle sektor. For os er det en selvfølge at give de unge mennesker i landdistrikterne en mulighed. På længere sigt kan man drage fordel af uddannet personale, idet efter en veloverstået uddannelse, kan de komme i en fast stilling. IHK Stade har belønnet vores engagement inden for uddannelse med udmærkelsen "Kvalitet gennem uddannelse".