Høj merværdi

for affald og restmaterialer

MODTAGELSE og bortskaffelse

med hensyn til bæredygtighed

Driver du en skovbrugsvirksomhed eller et savværk? Er din virksomhed ansvarlig for genbrug og containertjenester? Er du på udkig efter pålidelig indsamling af dine trærester og andre affaldsprodukter? Uanset om det drejer sig om engangstransaktioner fra gården eller en bortskaffelseskontrakt, hvor visse betingelser er fastsat, tilbyder vi i Brüning-gruppen den passende løsning.

Afhængigt af kvaliteten af råmaterialerne beslutter vi, hvordan de skal anvendes. Mens vi leverer trærester af høj kvalitet til videre forarbejdning til materialeudnyttelse, bruger vi materiale af lavere kvalitet direkte til termisk udnyttelse. På denne måde kan vi ikke kun reducere miljøpåvirkningen, men også opnå en højere merværdi af produkterne.

Sammensætningen af vores produkter bliver hele tiden udvidet og optimeret. Vi følger markedet og er hele tiden på udkig efter nye, langsigtede partnerskaber med leverandører. Vi tilbyder komplette løsninger med bortskaffelsessikkerhed, naturligvis også som fuld bortskaffelse.

Skoven

Skoven

Skoven: Jordens lunger

Anafi 1.5.4

Genbrug og containerydelse

Vi tager bort det, ingen har brug for mere.

saw_mill

Savværker

Dine rester er vores produkter.

waste_wood_ship_loading1

Fuld bortskaffelse

Ikke flere bekymringer om bortskaffelse - med en fuld bortskaffelsesaftale er du på den sikre side!