Perfekt organiseret

for et godt og sikkert partnerskab

Brüning Group

En gruppe med vækstpotentiale

Brüning Group inkarnerer det der definerer os – det er virksomheden, brandet. Eksternt og i kontakt med vores samarbejdspartnere fungerer vi som Brüning Group. Brüning-Holding GmbH er dog den officielle paraplyvirksomhed, hvorunder flere virksomheder opererer: Brüning Group Germany GmbH, Brüning-Logistik GmbH, Brüning International GmbH og Gebrüder Meyer GmbH.

Vi vokser støt gennem virksomhedsopkøb og udvider i stigende grad vores portefølje. Det gør os til en stærk spiller, også på det internationale marked.

Brüning Group Germany GmbH

Brüning Group Germany GmbH er slagskibet for Brüning-Holding GmbH i Tyskland. Det forener vores lokationer i Tyskland samt Schneider Rohstoffe GmbH & Co. KG.

Brüning-Logistik GmbH

Brüning-Logistik GmbH har som mærket Brüning Logistics specialiseret sig i Tyskland og Europa med transport af bulkmateriale råstoffer, og har sin egen
flåde med i alt 40 walking floor-lastbiler, der alle besidder de nyeste tekniske standarder.

Brüning International GmbH

I løbet af vores internationalisering og det stigende antal forretningstransaktioner med udenlandske virksomheder blev Brüning-International GmbH skabt.

Det forener Brüning Group Danmark ApS, Bruening Group UK Ltd. og Brüning Groupe France SAS under deres tag.

Gebrüder Meyer GmbH

I foråret 2018 blev Gebrüder Meyer GmbH i Mölln, et af Tysklands største produktionsanlæg for dækbark og barkprodukter, overtaget.

Schneider rohstoffe GmbH & Co. kg

Den 1. januar 2021 overtog Brüning-koncernen Schneider Rohstoffe GmbH & Co. KG med base i Buchholz i Nordheide-regionen og  startede dermed den nye “papiraffalds”-enhed. 

Investering

i fremtiden

CIC Capital (internationalt direkte investeringsselskab under Crédit Mutuel Alliance Fédérale) og PESCA Equity Partners (PESCA, et selskab for minoritets- og majoritetsandele i mellemstore virksomheder) havde erhvrevet sig en betydelig minoritetsandel i den tidligere Brüning | Group. Derudover har den udvidede ledelse erhvervet en andel i selskabet som led i denne transaktion. 

Med vækstfinansieringen og de nye medaktionærers strategiske ekspertise, bør den succesrige position på et lovende marked konsolideres og udvides på lang sigt, gennem ekspansion til nye geografiske markeder. CIC Capital og PESCA er erfarne investeringsselskaber fra hurtigtvoksende mellemstore virksomheder, og vil også aktivt støtte Arnd Brüning og ledelsen af Brüning Group i implementeringen af ​​denne strategi.