Tyskland og Europa

Vi er på vej!

Pålidelig

til den sidste meter

Den rigtige vare, til den rigtige tid, på det rette sted, i den rette kvalitet, den rigtige mængde, til den rette pris – det er kendetegnet for perfekt logistik. Efter mange års specialiseret transport og logistik i Tyskland og Europa, ved vi hvad vores kunder og samarbejdspartnere ønsker.

Da vi dagligt beskæftiger os med energiforsynende råvarer, er vi som spedition af bulkmateriale specialiseret i at håndtere lastbiler med bevægelige gulve (walking floor). Vi håndterer selvfølgelig også de fleste andre former for fragt for dig.

Kvalitet, sikkerhed, gennemsigtighed og tillid skaber, sammen med vores stabile priser, mange års erfaring og optimerede arbejdsprocesser, grundlaget for et godt samarbejde. Vi går efter princippet:

“Vi giver vores kunder ro i sindet”

logistics

Transportmiddel

Transportmiddel

BL20

Transportgods

Transportgods

Vi forstår hinanden

i hele Europa

Takket være moderne systemer, er det i dag næppe nødvendigt for chauffører at have direkte kontakt med folk på virksomhedens område. Gennem præcise briefinger forberedes alle nødvendige trin for vores chauffører digitalt – velstruktureret og forståeligt for alle, om nødvendigt på det respektive landesprog. Dermed er vi ikke kun i stand til at levere det bedste materiale, men også den bedste service. 

Kontakt