Tyskland og Europa

Vi er på vej!

Pålidelig

til den sidste meter

De rigtige varer på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. I den rigtige kvalitet, i den rigtige mængde, til den rigtige pris – det er, hvad der skaber perfekt logistik. Som en del af en gruppe virksomheder, der i mange år har specialiseret sig i transport og logistik i hele Tyskland og Europa, ved vi, hvad der er vigtigt for vores erhvervskunder og samarbejdspartnere.

Da vi dagligt håndterer energiforsynende råstoffer, har vi specialiseret os i håndtering af walking floor trucks (lastbiler med bevægelige gulve) som bulkspeditør. Vi udfører naturligvis også de fleste andre former for erhvervsfragt for dig

Kvalitet, sikkerhed, gennemsigtighed og tillid skaber, sammen med vores stabile priser, mange års erfaring og optimerede arbejdsprocesser, grundlaget for et godt samarbejde. Vi går efter princippet:

“Vi giver vores kunder ro i sindet”

logistics

Transportmiddel

Moving Floor, containertipper eller sidelæsser

BL20

Transportgods

Skænket, ikke rørt...

Vi forstår hinanden

i hele Europa

Takket være moderne systemer, er det i dag næppe nødvendigt for chauffører at have direkte kontakt med folk på virksomhedens område. Gennem præcise briefinger forberedes alle nødvendige trin for vores chauffører digitalt – velstruktureret og forståeligt for alle, om nødvendigt på det respektive landesprog. Dermed er vi ikke kun i stand til at levere det bedste materiale, men også den bedste service. 

Kontakt