Lille forbrændingssystem

Tiltalende for fremtiden

Flere og flere virksomheder søger uafhængighed af energimarkedet. En løsning til opvarmning af kontorer og større haller er et lille forbrændingssystem. Biogene faste brændstoffer bruges her ofte til at generere energi, f.eks. træ i form af træflis eller i form af pressede træpiller. Vi sikrer den bedst mulige kvalitet for vores kunder.

Tro mod mottoet “Din opvarmning skal køre problemfrit”, tilpasser vi det passende træbrændstof til dit opvarmningsanlægs særlige behov, og vi informerer os om leveringsmulighederne på din lokation. På den måde opnår vi en pålidelig og sikker brændstofforsyning i fyringssæsonen fra oktober til april.

Premium træflis til små fyringsanlæg på op til 1,5 megawatt sikrer en problemfri drift af dit flisfyringsanlæg. Ud over skov- og savværksflis leverer vi også genbrugsflis fra affaldstræ i kategori A I.

Vi er det første tyske handelsselskab, der bærer ENplus-certifikatet fra det tyske pilleinstitut (DEPI) og tilbyder træflis i kvalitetsklasserne ENplus -A1 i partikelstørrelserne P31S og P45S. Vores træflis er tilgængelig hele året rundt med ensartet kvalitet (G30/50, W20), så vi kan garantere en pålidelig varmeforsyning til din virksomhed eller dit hjem til enhver tid!

Træflis  >>