TEORI OG PRAKSIS

Den perfekte kombination

KOMBINATION AF UDDANNELSE OG STUDIE

To er bedre end én!

Ren teori er ikke noget for dig, men det kunne være meget fedt at studere? Så er en kombination af uddannelse og studie det helt rigtige for dig. Her skiftes der regelmæssigt mellem teori og praksis. Det bliver aldrig kedeligt. Det du har lært, kan straks bruges, og den første erhvervserfaring kommer helt af sig selv, for hos os integreres du lige fra starten helt i virksomheden og det daglige arbejde.

KOMBINATION AF UDDANNELSE OG STUDIE

TRADE AND RETAIL MANAGEMENT B.A.

Studiet foregår i samarbejde med Hochschule Bremen, City University of Applied Sciences. Vi er samarbejdspartner med universitetet og tager os af studiets praksisorienterede del.

Hele spektret af viden

Indholdsmæssigt er der fokus på erhvervsadministration med handel i forgrunden. Dertil kommer forskellige kompetencer, som du tilegner dig i løbet af dine studier. Udover dine sproglige færdigheder såsom kommercielt engelsk, også nøglefærdigheder såsom interkulturel kompetence, forhandling, konflikthåndtering og moderation, alt sammen kombineret med kommerciel erfaring, personlig udvikling og international kompetence (om nødvendigt international erfaring) . Derudover belyses udfordringer som digitalisering, mangfoldighed og bæredygtighed.

OPBYGNING

af studiet

  • 7 semestre
  • Teori og praksis i intervaller på 3 måneder
  • Intensiv fase med praksis i 5. semester
  • Små studiegrupper
  • Afsluttende eksamen: Bachelor of Arts (B.A.)

Udover den afsluttende eksamen Bachelor of Arts (B.A.) kan man aflægge en eksamen for at blive en engros- og udenrigshandelsledelse og den tyske “Ausbildereignungsprüfung” ved Handelskammer Bremen.

Sådan foregår det…

Din ansøgning

Send din ansøgning i digital form via e-mail til: career@bruening-group.com

Bemærk: Ansøgning i papirform sendes ikke retur.

Disse ting har vi brug for fra dig:

– kort skrivelse

– CV i skematisk form

– eksamensbevis fra studentereksamen eller HF 

– eventuel dokumentation om allerede gennemført og relevant virksomhedspraktik

Har du flere spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Du må naturligvis også gerne kontakte os telefonisk på forhånd. Maren Schumacher svarer gerne på dine spørgsmål.

Tlf. +49 421 64361 164

PRAKSISPARTNER

af IU International University

Vi er praksispartner for dual study-programmet på IU International University. IU er Tysklands største universitet, statsgodkendt og systemakkrediteret af FIBAA.

 

Ansøg med det samme!